Tecnologia

MAPCABLE compta amb nova tecnologia i un treball informatitzat per tot el procés de producció, emmagatzematge i expedició. La nostra maquinària d’última generació està capacitada per adaptar-se als canvis i als requisits del mercat.

Disposem d’eines tecnològiques que faciliten l’adaptació als llocs de treball i la producció.

Impressió 3D

La implantació de la impressora 3D ens permet crear prototips i utillatges d’una manera més ràpida per la línia de producció. 

Logística robotitzada

Es tracta d’un manipulador de materials mòbil que combina percepció, navegació, manipulació i habilitats d’interacció entre persones i robots. Mitjançant aquest facilitem els moviments de materials interns a la planta garantint-ne el flux constant.

Magatzems intel·ligents

Disposem de dues estanteries verticals Kardex amb una capacitat d’emmagatzematge per més de 2.500 referències amb picking directe a les línies de treball.

SGA

El programa de Sistemes de Gestió de Magatzems ens facilita la gestió d’ubicacions i traçabilitat dels materials. 

Instal·lacions

La nostra planta té una capacitat de 1500m2 de producció i muntatge i de 1200m2 de magatzem que el complementen dos sistemes d’estanteries d’elevació vertical amb una capacitat d’emmagatzematge total de 375m2.

MAPCABLE disposa de les eines, les tecnologies i l’espai d’emmagatzematge necessari per dur a terme les activitats requerides de forma àgil i eficient.